Vielsesringe til dig og din udkårne​

​Søger du med hjerte og sjæl efter den helt perfekte forlovelsesring eller vielsesring til at sætte på din udkårnes finger?

Hos smykkeforretningen Guldsmedens Værksted kan I få designet unikke vielsesringe.

I vores butik får I en god og personlig betjening, da vi gerne vil finde frem til de helt perfekte ringe sammen med jer.

Vores udvalg af smykker og ringe er stort, og vi designer også gerne nogle helt unikke forlovelsesringe til jer. Så I kan få fremstillet jeres helt egen særlige drøm af en ring til den store dag.

Du finder os på Torvet i Maribo, hvor kunder fra hele Lolland og Nykøbing Falster dagligt slår et smut forbi. 

Hvad koster vielsesringe?

Der er stor forskel på, hvad I skal betale for jeres vielsesringe. Det afhænger ikke alene af, om I vælger et sæt klassiske ringe, eller om I gerne vil have specialdesignet et sæt.

Det afhænger også i høj grad af det smykke materiale, som I går efter.

I kan vælge mellem guld, hvidguld eller sølv, og I kan få en eller flere sten sat i. I har også mulighed for selv at levere materialerne, derved kan arveguldet få nyt liv og give en særlig historie til jeres vielsesringe.

Valget er helt og holdent jeres - og jeres valg vil blive afspejlet i den pris, som jeres ringe kommer til at koste.

Hvad koster en forlovelsesring?

Har du planer om at skulle på knæ og fri til din kæreste, så er det vigtigt med den rigtige forlovelsesring. Der er mange muligheder, forskellige designs og materialer. En forlovelsesring behøver ikke at være en billig investering.

Du bestemmer selv, hvad du vil gå efter, og om du vil holde dig til en ring i en billig prisklasse, eller om du vil gå efter en ring, der ligger i den dyrere ende.

Vi har rigtig mange ringe at vælge mellem, og du kan også være heldig at finde et godt tilbud, hvis du kommer ind i vores smykkeforretning.

Køb din forlovelsesring hos os

Kig ind forbi vores butik og smykkeværksted. Du finder alt fra klassiske smykker til håndlavede ringe, som er specialdesignet. Du kan også give os et kald på telefon: 29 89 70 39 eller på mail: 

info@guldsmedensvaerksted.dk, hvis du brænder inde med spørgsmål til vores ringe eller smykker.

God og personlig
​betjening

Alsidigt
​sortiment

Speciallavede smykker
​efter dine ønsker

Guldsmedens værksted

v/ Tasja Vium Bruun

​Torvet 2, st th, 4930 Maribo

Telefon: 29 89 70 39

E-mail: info@guldsmedensvaerksted.dk

CVR: 28577702