Reparation af smykker i Maribo​

Har du et smykke liggende hjemme i skuffen, som trænger til en kærlig hånd?

Hos Guldsmedens Værksted i Maribo udfører vi reparation af smykker. Kommer du ind i vores smykkeforretning, kan du være sikker på, at du får en god service og en personlig betjening.

Vi tager os altid tid til dig som kunde, da vi gerne vil give dig og dit smykke den bedste behandling.

Vi udfører alle former for smykke-reparation, og vi giver gerne nyt liv til alt fra halskæder og ringe til armbånd eller ure.

Du finder os på Torvet i Maribo, hvor kunder fra hele Lolland og Nykøbing Falster dagligt besøger vores smykkeværksted.

Priser på reparation af smykker

Det er meget forskelligt hvilken pris, som vi tager, for de forskellige smykkereparationer. Er det kun en let reparation, der hverken kræver meget tid eller materiale, er det klart, at prisen bliver lavere, end hvis der er tale om en mere omfattende reparation.

Overvejer du at henvende dig til os for at få foretaget en reparation af halskæde? Så er det bedste, du kan gøre at komme ind i vores butik. Så kan vi give dig en eksakt pris på, hvad det vil koste dig at få dit smykke repareret.

Skal vi give dig et tilbud på reparation af dit smykke?

Du er velkommen til at møde op i vores butik med dit smykke. Så kan vi give dig et meget præcist bud på, hvad det vil koste dig at få det repareret. Du har også mulighed for at ringe til os eller sende os en mail. Vores telefonnummer er: 29 89 70 39, og vores mail er: info@guldsmedensvaerksted.dk.

God og personlig
​betjening

Alsidigt
​sortiment

Speciallavede smykker
​efter dine ønsker

Guldsmedens værksted

v/ Tasja Vium Bruun

​Torvet 2, st th, 4930 Maribo

Telefon: 29 89 70 39

E-mail: info@guldsmedensvaerksted.dk

CVR: 28577702