Omsmeltning af guld og sølv

Har du et guldsmykke liggende derhjemme, som du gerne vil have smeltet om til et nyt smykke?

Omsmeltning af guld og sølv er en af de ting inden for smykkernes verden, som vi har specialiseret os i hos Guldsmedens Værksted i Maribo. Vi hjælper dig gerne med at designe et nyt flot guldsmykke, og vi vil gøre vores til, at du kan få en guldring eller andet, som rammer plet i forhold til dine egne ideer og ønsker.

Vi kan hjælpe dig med omsmeltning af guld og sølv til vielsesringe, halskæder eller noget helt tredje. Du finder din guldsmed på Torvet

i hjertet af Maribo.

Alle guldsmykker kan smeltes om

Lige meget om du kan finde en guld halskæde, en guld ring eller en guld ørestik frem hjemme fra gemmerne, kan du bruge det til at få smeltet guldet om til et nyt smykke.

Et smykke, der er gået i stykker, kan også sagtens bruges.

Omsmeltning af guld og sølv er en oplagt måde at få lavet nye unikke smykker af guld, som du ikke skal betale nær så meget for, som hvis du skal ud at købe helt nyt guld.

Skal vi give dig en pris på omsmeltning af guld til ring?

Overvejer du, om du vil ofre et af dine gamle guldsmykker til fordel for et nyt? Så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Du kan komme forbi vores smykkebutik på Lolland, eller du kan kontakte os per mail eller telefon, hvis du bor længere væk, f.eks. i Nykøbing Falster. Så kan vi give dig et bud på priser, og vi kan tage en snak om, hvilket smykke du gerne vil have lavet i stedet.

Du kan fange os på telefon: 29 89 70 39 eller sende os en mail på: info@guldsmedensvaerksted.dk.

God og personlig
​betjening

Alsidigt
​sortiment

Speciallavede smykker
​efter dine ønsker

Guldsmedens værksted

v/ Tasja Vium Bruun

​Torvet 2, st th, 4930 Maribo

Telefon: 29 89 70 39

E-mail: info@guldsmedensvaerksted.dk

CVR: 28577702