Huller i ørerne på smykkeværksted​

Drømmer du eller din datter/søn om at få lavet huller i ørerne?

Hos Guldsmedens Værksted i Maribo på Lolland kan du få lavet hul i ørerne. Vi sikrer dig en helt igennem professionel behandling, og vi guider dig til, hvordan du bedst plejer dit hul i øret, så du undgår betændelse eller andre gener. Vi bruger udelukkende hudvenlige produkter.

Vi laver begge huller samtidig

​Hos Guldsmedens Værksted laver vi dobbelt huller, det betyder at vi laver begge huller samtidig. Dette er særdeles fordelagtigt især for børn. Det sikrer at både børn og forældre får en god og rolig oplevelse. Det betyder også, at vi ikke har nogen minimusalder, for at få lavet huller i ørerne. Barnet skal dog selv kunne sidde på en stol og det er vigtigt for os, at det er barnet selv, der ønsker huller i ørerne, da dette giver det bedste resultat. 

Vi benytter udelukkende hudvendige produkter fra Blomdahl, udviklet i samråd med hudlæger. Øreringene er fremstillet i titan eller 100% nikkelfri plastik. Dobbelthuller kan kun laves ved første sæt huller i øreflippen. Alle børn og unge under 18 år, der skal have lavet huller i ørerne skal være ifølge med deres mor eller far. Det er ikke nødvendigt at bestille tid, til at få lavet huller i ørerne.

Vi har også et stort udvalg af hudvenlige øreringe, som du kan bruge når dine huller er helet. Vi anbefaler at du bruger øreringe i et hudvenligt materiale i de først 6-12 måneder efter du har fået huller i ørene. Vi står naturligvis klar med rådgivning om, hvilke øreringe, der vil være bedst for lige netop dig.

Hvad koster det at få lavet huller i ørerne?

Det er ikke en stor udskrivning at få lavet huller i ørerne. Det koster 259 kr. for et hul og 409 kr. for to huller. Prisen er inklusiv ørestik og renseservietter samt vejledning i pleje af dit hul i øret.

Kig ind forbi vores butik på Torvet i Maribo – og gå herfra med huller i ørene. Vores kunder kommer fra hele Lolland og Falster, f.eks. Nykøbing Falster.

Når du kommer ind i vores butik, tager vi en snak om, hvad du godt kan tænke dig, og så får vi ordnet det med det samme

Det er ikke nødvendigt med tidsbestilling.

Kom ind til os og få lavet huller i ørerne allerede i dag

Hvis du eller din datter gerne vil have lavet huller i ørerne, kan du få det gjort hos din guldsmed i Maribo. Vores priser er konkurrencedygtige og meget fair, og du får en professionel og meget personlig behandling, når du kommer hen til os. 

Har du spørgsmål til os? Så kan du tage en snak med os over telefonen eller skrive dem ned i en mail.

Du kan ringe til os på telefon: 29 89 70 39 eller skrive til os på: info@guldsmedensvaerksted.dk

God og personlig
​betjening

Alsidigt
​sortiment

Speciallavede smykker
​efter dine ønsker

Guldsmedens værksted

v/ Tasja Vium Bruun

​Torvet 2, st th, 4930 Maribo

Telefon: 29 89 70 39

E-mail: info@guldsmedensvaerksted.dk

CVR: 28577702