Om butikken​

​Guldsmedens Værksted er en hyggelig lille guldsmedebutik med arbejdende værksted. I butikken finder du naturligvis smykker fra egen produktion, herudover finder du et bredt udvalgt af smykker og ure. 

Smykkerne i butikken er særligt udvalgt, og dækker over et alsidigt sortiment, hvor du finder noget til enhver smag, design og pris.

Er det ikke smykker du er på jagt efter, kan du roligt besøge Guldsmedens Værksted alligevel. 

I butikken findes du nemlig også forskellige gaveartikler i form af forskellige figurer, kortholdere, dåbsgaver samt medaljer og pokaler. Der er også mulighed for at indlevere ure til reparation.

På værkstedet kan du naturligvis få repareret dine smykker, du har også mulighed for at få fremstillet dit helt eget personlige smykke. Dit personlige smykke kan for eksempel fremstilles af dit eget guld og sølv, som så bliver smeltet om til dit drømmesmykke.

Hos Guldsmedens Værksted kan du også få lavet huller i ørerne. Ørepiercing udføres udelukkende med hudvenlige produkter fra Blomdahl, for at mindske risikoen for nikkelallergi.

Hos Guldsmedens Værksted kan du få lavet det der hedder dobbelthuller, hvilket betyder, at begge huller laves samtidigt. Dette giver en meget bedre oplevelse for især mindre børn.

Lidt historie

Guldsmedens Værksted drives af guldsmed Tasja Vium Bruun. Tasja blev udlært guldsmed i 2003. Herefter har hun samlet en masse erfaringer, samt blev mor til 3 skønne børn.

I november 2011 var Tasja så klar til at starte som selvstændig. I første omgang blev det i form af et værksted hjemme i privaten. Siden da er det gået med raketfart. I april 2014 flyttede Tasja værkstedet ud af privaten og ind i Lollands Centeret. Siden 2014 har butikken fortsat den gode udvikling og varesortimentet er løbende blevet udvidet med flere spændende brands.

I november 2015 sendte Guldsmedens Værksted sit første katalog på gaden i samarbejde med Støvring Design, og i 2017 kom Guldsmedens Værksteds helt eget katalog på gaden for første gang.

Opgaverne på værkstedet er løbende blevet flere og flere. Så i april 2017 blev Lise Eduardsen ansat som guldsmed. Tasja og Lise har igennem de sidste par år, fremstillet utallige unika smykker og hjulpet masser af kunder med reparation af deres smykker. Pladsen i butikken er nu blevet for træng, og det er derfor nu blevet nødvendigt at flytte til større lokaler. I april 2020 flyttede Guldsmedens Værksted til nye og større lokaler på Torvet i Maribo. De større lokaler betød, at der blev mere plads på værkstedet og virksomhedens første guldsmedelærling blev ansat. Guldsmedens Værksted forsætter udviklingen efter flytningen til Torvet i Maribo og medarbejderstaben er blevet udvidet yderligere.

God og personlig
​betjening

Alsidigt
​sortiment

Speciallavede smykker
​efter dine ønsker

Guldsmedens værksted

v/ Tasja Vium Bruun

​Torvet 2, st th, 4930 Maribo

Telefon: 29 89 70 39

E-mail: info@guldsmedensvaerksted.dk

CVR: 28577702