​Håndlavede smykker fremstilles og forhandles

Er du på jagt efter unika smykker i sølv eller guld enten til dig selv eller en, som du holder af?

Hos Guldsmedens Værksted fremstiller vi unikke, håndlavede smykker – smykker, som du ikke kan få andre steder. Du finder os på Torvet i Maribo, og vi har kunder fra hele Lolland og Nykøbing Falster, som kommer for at købe vores unikke smykker.

Vi forhandler blandt andet:

Kig forbi os og se vores udvalg af håndlavede smykker.

Fremstilling af håndlavede smykker på bestilling

Du kan få fremstillet unika smykker på bestilling, der bliver fremstillet i hånden af vores guldsmede. Vi er eksperter i at få omsat dine ideer om det perfekte smykke til virkelighed.

Vi vægter service og personlig betjening højt, og du finder altid et alsidigt sortiment af unika smykker i vores butik.​

Vi brænder for unika smykker

Vores unika smykker er vores varemærke. På vores hyggelige smykkeværksted kan du få fremstillet lige præcis det smykke, som du drømmer om.

Specialdesign af dine smykker er noget af det, som vi er bedst til, og vi elsker at beskæftige os med design af unikke og håndlavede smykker hver eneste dag.

Kontakt os og hør mere eller kig forbi vores butik

Er du på udkig efter håndlavede design-smykker, eller kunne du tænke dig at få designet dit helt eget og personlige smykke, så kig endelig forbi vores butik og værksted i Maribo. Du kan også kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.​​

Vores telefonnummer er: 29 89 70 39, og vores mail er: info@guldsmedensvaerksted.dk.

God og personlig
​betjening

Alsidigt
​sortiment

Speciallavede smykker
​efter dine ønsker

Guldsmedens værksted

v/ Tasja Vium Bruun

​Torvet 2, st th, 4930 Maribo

Telefon: 29 89 70 39

E-mail: info@guldsmedensvaerksted.dk

CVR: 28577702