Brands​

Joanli Nor​

Joanli Nor er et mærke med moderige sølv smykker med masser af sten. Så er du til glitter og glimmer er Joanli Nor lige noget for dig. Smykkerne laves i 4 forskellige overflader: rhodineret, forgyldt, rosaforgyldt og sort rhodineret. I kollektionen er der både halskæder, fingerringe, ørestikker, ørehængere og armbånd.

joanli

Nordahl Jewellery

Er du til stilrene og klassiske smykker, så finder du helt sikkert noget du kan li’ hos Nordahl Jewellery. Sølv smykkerne fra Nordahl Jewellery er primært uden sten, dog er der enkelt designs med ædelstene. Smykkerne laves i 4 forskellige overflader: rhodineret, forgyldt, rosaforgyldt og sort rhodineret. I kollektionen er der både halskæder, fingerringe, ørestikker, ørehængere og armbånd.

nordahl

Bering Time

Det danske firma Bering Time har et bredt udvalg af ure til både herre og damer i klassisk dansk design. Alle urer er fremstillet med ridsefast safirglas. Udover ure består kollektionen også af fingerringe, charms, armbånd, halskæder og øreringe. Berings kombinationsringe i stål kan skrues fra hinanden, så man kan skifte inderdelen ud efter behov.

bering

Støvring Design

Støvring Design har en bred kollektion af smykker i stål, sølv, guld og hvidguld til både børn, damer og herre. Støvring Design har smykker i alle prisklasser og stilarter.

stoevring-design

Willow Tree

Disse yndige figurer findes i mange forskellige udgaver og størrelser. Hver figur har deres egen betydning, og passer derfor til enhver lejlighed. Figurerne bruges meget til gave, bla. Til bryllup, konfirmation, studenter, jubilæer mv.

willow-tree

Secrid

Kortholderen fra Hollandske Secrid er ikke bare en lille og kompakt kortholder i smart design. Denne kortholder blokere for radiosignalet på dit kontaktløse kort, så kortet ikke kan misbruges. Kortholderen findes i flere forskellige designs og farver.

secrid

Bonnet

Hos Bonett finder du hverdagsure til både damer, herre og børn. Kollektionen er bred og rummer alt fra klassiske ure medlæderrem til smykkeure med masser sten på, samt ure med tydelige skiver hvis synet er begyndt at drille.

bonett

BNH

En enkelt og tynd guld kæde eller en kraftig anker kæde i sølv. BNH har (næsten) alt i kæder og armbånd. Derudover indeholder kollektionen også: creoler, hjerter, stavkors, dagmarkors og id-plader. Hos BNH er der mulighed for at få produceret smykkerne af dit eget guld, hvilket er yderst fordelagtigt for prisen.

bnh

Son of Noa

Son of Noa er mærket til den modebevidste mand. Her finder du et stort udvalg af læder og stål armbånd i moderigtig design. Derudover findes der også halskæder, fingerringe, slipsenål og manchetknapper i kollektionen.

son-of-noa

Nuran

Går I med bryllupstanker, så er Nuran et godt sted at starte. Nuran har et enormt udvalg af vielsesringe i sølv, guld, hvidguld, rosaguld og platin. Har I specielle ønsker kan det også klares. Nuran har også et rigtig godt design værktøj på www.ourlove.dk her kan I selv design Jeres ringe derhjemme eller I kan komme ind i butikken så hjælper vi Jer.

nuran

Hard Steel

Hard Steel har herresmykker i både stål og læder. I butikken har vi et flot udvalg af læderarmbånd og stål vedhæng, primært med thorshammer fra Hard Steel.

hardsteel

Daniel Klein

Daniel Klein har moderigtige ure til både herre og damer. Herre urerne er primært store maskuline ure med læderrem, men dame urene er feminine lænke ure med masser af sten.

daniel-klein

Nordahl Andersen

Nordahl Andersen er en af branchen total leverandører og har dermed et stort udvalg af både smykker og forskellige gaveartikler, herunder dåbsgaver. Vi har et bredt udvalg af dåbsgaver i butikken, bl.a. sparebøsser, dåbsrør, bestik, bordflag og meget mere.

nordahl-andersen

H. C. Andersen

Juleklip fra H.C. Andersen, klassisk og traditionelt. Hvert år kommer et nyt eventyr til samlingen af yndigt julepynt, i form af forskellige ophæng, kræmmerhus, lysestager mv.

hca

Smykkeline

Smykkeline er børnesmykker i sølv med blyfri emalje i forskellige børnevenlige farver. Der findes både halskæder, armbånd, øreringe og fingerringe i serien.

smykkeline

Charlotte Engell

Ferskvandsperler i alle regnbuen farver og alle størrelser og former, Charlotte Engell har et enormt udvalg af de smukke perler. Er du mere til en klassisk hvid kulturperlekæde, finde du det også her. Udvalget af perleørestikker er naturligvis også stort.

charlotte-engell

Siersbøl

Siersbøl er et af de gamle klassiske smykkemærker, hvor du blandt andet finder: stjernetegn, bogstaver og hjerter. En anden klassiker er diamant serie Afrodite, som findes i både vedhæng, fingerring og ørestikker i både guld og hvidguld.

siersboll

Hagerty

Trænger dine smykker til en kærlig hånd? Hagerty er leveringsdygtig i mange forskellige produkter til rensning og pudsning af smykker.

hagerty

Titaniumsringe

Navnet siger næsten det hele. Vielsesringe i titan er populære pga vægten, da titan er et meget let metal. Alle model findes også sølv og der er mulighed for at få sat diamanter i ringene.

titanium

Bach Import

Bach Import har pokal, medaljer og andre sportspræmier til enhver lejlighed og pengepung. Indgraveringen klarer vi på værkstedet.

bach

God og personlig
​betjening

Alsidigt
​sortiment

Speciallavede smykker
​efter dine ønsker

Guldsmedens værksted

v/ Tasja Vium Bruun

​Lollands Centret 30, 4930 Maribo

Klik her for rutevejledning


Telefon: 29 89 70 39

E-mail: info@guldsmedensvaerksted.dk

CVR: 28577702