Brands​

Joanli Nor​

Joanli Nor er et mærke med moderige sølv smykker med masser af sten. Så er du til glitter og glimmer er Joanli Nor lige noget for dig. Smykkerne laves i 4 forskellige overflader: rhodineret, forgyldt, rosaforgyldt og sort rhodineret. I kollektionen er der både halskæder, fingerringe, ørestikker, ørehængere og armbånd.

Nordahl Jewellery

Er du til stilrene og klassiske smykker, så finder du helt sikkert noget du kan li’ hos Nordahl Jewellery. Sølv smykkerne fra Nordahl Jewellery er primært uden sten, dog er der enkelt designs med ædelstene. Smykkerne laves i 4 forskellige overflader: rhodineret, forgyldt, rosaforgyldt og sort rhodineret. I kollektionen er der både halskæder, fingerringe, ørestikker, ørehængere og armbånd.

Bering Time

Det danske firma Bering Time har et bredt udvalg af ure til både herre og damer i klassisk dansk design. Alle urer er fremstillet med ridsefast safirglas. Udover ure består kollektionen også af fingerringe, charms, armbånd, halskæder og øreringe. Berings kombinationsringe i stål kan skrues fra hinanden, så man kan skifte inderdelen ud efter behov.

Jaguar ure

Kvalitet og lækkert design = Jaguar Watches. Jaguar producere ure til både herre og damer i stilsikkert design. Kvaliteten er naturligvis helt i top med Swiss urværk og safirglas. Udover urene i den almindelige kollektion findes der også 2 andre typer ure: speciel edition og limited edition. Speciel edition er specielle ure, som kun bliver produceret i en begrænset periode. Limited edition er specielle og nummeret ure, som kun er produceret i et bestemt antal.

Lund Copenhagen

Lund Copenhagen byder på mange forskellig smykker i klassisk design, både sølv og guld. De er nok mest kendt for deres marguerit kollektion. De første margueritter blev produceret for mere end 80 år siden og alligevel kommer Lund Copenhagen fortsat med nye designs. Herudover har de også et stort udvalg af kors.

Willow Tree

Disse yndige figurer findes i mange forskellige udgaver og størrelser. Hver figur har deres egen betydning, og passer derfor til enhver lejlighed. Figurerne bruges meget til gave, bla. Til bryllup, konfirmation, studenter, jubilæer mv.

Nordgreen ure

Er du på jagt efter et smart og funktionelt ur i klassisk dansk design, så er Nordgreen helt sikket noget for dig. Nordgreen urene er designet af Jakob Wagner, der også designer for bl.a. B&O og Hay. Alle urene i kollektioner er med udskiftelige stifter, så du selv kan skifte mellem forskellige remme og lænker til dit ur. Når du køber et Nordgreen ur er du samtidig med til at støtte et godt formål. Du kan selv vælge imellem 3 forskellige velgørende formål som Nordgreen så støtter på dine vegne. Du kan vælge mellem: At sikre rent drikkevand i 2 mdr til en person i Den Centralafrikanske Republik, eller 1 mdr uddannelse til et barn i Indien eller beskytte 50 m2 regnskov i Latinamerika.

Rabinovich

Kvalitet og masser af ægte sten. Det er 2 ting som karakteriser det danske smykke brand Rabinovich. Med en stilsikker hånd i designet producere Rabinovich sølv smykker, altid med ægte ædelsten i flotte farver.

Festina ure

Festina er bl.a. kendt for deres sporty og farvestrålende Crono Bike ure. I kollektionen er der dog også mere enkle og stilrene ure. Festina har et bredt udvalg af ure til både herre og damer. Udover urene i den almindelige kollektion findes der også 2 andre typer ure: speciel edition og limited edition. Speciel edition er specielle ure, som kun bliver produceret i en begrænset periode. Limited edition er specielle og nummeret ure, som kun er produceret i et bestemt antal.

Secrid

Kortholderen fra Hollandske Secrid er ikke bare en lille og kompakt kortholder i smart design. Denne kortholder blokere for radiosignalet på dit kontaktløse kort, så kortet ikke kan misbruges. Kortholderen findes i flere forskellige designs og farver.

Blomdahl

Nej tak til allergi!!! Blomdahl producere under sterile forhold, et stort udvalg af hudvenlige øreringe i enten plastik eller titan. Øreringene er særdeles velegnet til børn samt voksne med allergi.
Herudover producerer Blomdahl også hudvenlige øreringe til ørepiercing. Hos Guldsmedens Værksted laver vi dobbelthuller i ørene, det vil sige begge huller laves samtidig. Læs mere her

BNH

En enkelt og tynd guld kæde eller en kraftig anker kæde i sølv. BNH har (næsten) alt i kæder og armbånd. Derudover indeholder kollektionen også: creoler, hjerter, stavkors, dagmarkors og id-plader. Hos BNH er der mulighed for at få produceret smykkerne af dit eget guld, hvilket er yderst fordelagtigt for prisen.

Son of Noa

Son of Noa er mærket til den modebevidste mand. Her finder du et stort udvalg af læder og stål armbånd i moderigtig design. Derudover findes der også halskæder, fingerringe, slipsenål og manchetknapper i kollektionen.

Nuran

Går I med bryllupstanker, så er Nuran et godt sted at starte. Nuran har et enormt udvalg af vielsesringe i sølv, guld, hvidguld, rosaguld og platin. Har I specielle ønsker kan det også klares. Nuran har også et rigtig godt design værktøj på www.ourlove.dk her kan I selv design Jeres ringe derhjemme eller I kan komme ind i butikken så hjælper vi Jer.

Støvring Design

Støvring Design har en bred kollektion af smykker i stål, sølv, guld og hvidguld til både børn, damer og herre. Støvring Design har smykker i alle prisklasser og stilarter.

Hard Steel

Hard Steel har herresmykker i både stål og læder. I butikken har vi et flot udvalg af læderarmbånd og stål vedhæng, primært med thorshammer fra Hard Steel.

hardsteel

Bach Import

Bach Import har pokal, medaljer og andre sportspræmier til enhver lejlighed og pengepung. Indgraveringen klarer vi på værkstedet.

Nordahl Andersen

Nordahl Andersen er en af branchen total leverandører og har dermed et stort udvalg af både smykker og forskellige gaveartikler, herunder dåbsgaver. Vi har et bredt udvalg af dåbsgaver i butikken, bl.a. sparebøsser, dåbsrør, bestik, bordflag og meget mere.

H. C. Andersen

Juleklip fra H.C. Andersen, klassisk og traditionelt. Hvert år kommer et nyt eventyr til samlingen af yndigt julepynt, i form af forskellige ophæng, kræmmerhus, lysestager mv.

Smykkeline

Smykkeline er børnesmykker i sølv med blyfri emalje i forskellige børnevenlige farver. Der findes både halskæder, armbånd, øreringe og fingerringe i serien.

Charlotte Engell

Ferskvandsperler i alle regnbuen farver og alle størrelser og former, Charlotte Engell har et enormt udvalg af de smukke perler. Er du mere til en klassisk hvid kulturperlekæde, finde du det også her. Udvalget af perleørestikker er naturligvis også stort.

Siersbøl

Siersbøl er et af de gamle klassiske smykkemærker, hvor du blandt andet finder: stjernetegn, bogstaver og hjerter. En anden klassiker er diamant serie Afrodite, som findes i både vedhæng, fingerring og ørestikker i både guld og hvidguld.

Hagerty

Trænger dine smykker til en kærlig hånd? Hagerty er leveringsdygtig i mange forskellige produkter til rensning og pudsning af smykker.

Titaniumsringe

Navnet siger næsten det hele. Vielsesringe i titan er populære pga vægten, da titan er et meget let metal. Alle model findes også sølv og der er mulighed for at få sat diamanter i ringene.

God og personlig
​betjening

Alsidigt
​sortiment

Speciallavede smykker
​efter dine ønsker

Guldsmedens værksted

v/ Tasja Vium Bruun

​Torvet 2, st th, 4930 Maribo

Telefon: 29 89 70 39

E-mail: info@guldsmedensvaerksted.dk

CVR: 28577702