Om butikken

​Guldsmedens Værksted er en hyggelig lille guldsmedebutik med arbejdende værksted. I butikken finder du naturligvis smykker fra egen produktion, herudover finder du et bredt udvalgt af smykker og ure. 

Smykkerne i butikken er særligt udvalgt, og dækker over et alsidigt sortiment, hvor du finder noget til enhver smag, design og pris.

Er det ikke smykker du er på jagt efter, kan du roligt besøge Guldsmedens Værksted alligevel. 

Guldsmedens værksted drives af guldsmed Tasja Vium Bruun

I butikken findes du nemlig også forskellige gaveartikler i form af forskellige figurer, kortholdere, dåbsgaver samt medaljer og pokaler. Der er også mulighed for at indlevere ure til reparation.

På værkstedet kan du naturligvis få repareret dine smykker, du har også mulighed for at få fremstillet dit helt eget personlige smykke. Dit personlige smykke kan for eksempel fremstilles af dit eget guld og sølv, som så bliver smeltet om til dit drømmesmykke.

Hos Guldsmedens Værksted kan du også få lavet huller i ørene. Ørepiercing udføres udelukkende med hudvenlige produkter fra Blomdahl, for at mindske risikoen for nikkelallergi.

Hos Guldsmedens Værksted kan du få lavet det der hedder dobbelthuller, hvilket betyder at begge huller laves samtidigt. Dette giver en meget bedre oplevelse for især mindre børn.

Lidt historie

Guldsmedens Værksted drives af guldsmed Tasja Vium Bruun. Tasja blev udlært guldsmed i 2003. Herefter samlede hun en masse erfaringer, samt blev mor til 3 skønne børn. 

I november 2011 var Tasja så klar til at starte som selvstændig. I første omgang blev det i form af et værksted hjemme i privaten. Siden da er det gået med raketfart. I april 2014 flyttede Tasja værkstedet ud af privaten og ind i Lollands Centeret. Siden 2014 har butikken været i en god udvikling og varesortimentet er løbende blevet udvidet med flere spændende brands

I november 2015 sendte Guldsmedens Værksted sit første katalog på gaden i samarbejde med Støvring Design.

Guldsmedens værksted

v/ Tasja Vium Bruun

Lollands Centret 30, 4930 Maribo

Tlf.: 29 89 70 39 / E-mail: info@guldsmedensvaerksted.dk

CVR: 28577702