Brands​

Støvring Design har et bredt udvalg af alle slags smykker i stål, sølv, guld og hvidguld til både børn, damer og herre. Guldsmedens Værksted udsender desuden et stort og spændende katalog fra Støvring design til jul.​

​Blomdahl fremstiller hudvenlige øreringe i medicinsk titan og i plastik. Herudover fremstiller de også øreringe til medicinsk ørepiercing. Hos Guldsmedens Værksted udføres ørepiercing som dobbelthuller, hvilket betyder at begge huller laves samtidig.

​Disse yndige figurer har hver sin betydning og er derfor gode gaveideer til mange forskellige lejligheder. Susan Lordi, kunstneren bag figurerne skærer den originale figur i træ, hvorefter den bliver støbt i polystone og til sidst håndmalet.

Det danske firma Bering producerer kvalitets ure og ringe. Urerne er fremstillet i stål og high tech keramik med ridsefast safirglas og er med 3 års garanti. Fingerringene er fremstillet i forskellige farver stål. Ringene kan skrues fra hinanden og man kan dermed designe sin helt egen ring.

​Lund Copenhagen har et bredt udvalg af klassiske smykker, herunder den velkendte og altid populære marguerit serie i sølv/forgyldt sølv med emalje. Marguerit serien udvikler sig hele tiden med spændende nye designs.

​De meget unikke smykker fra Galets er fremstillet i keramik og læder. Smykkerne er fremstillet af den fransk kunster Pierre Gevaux. Alle smykkerne er fremstillet i hånden og findes i et utal af farver.

​De humoristiske figurer fra Hinz und Kunst er fremstillet i jern, bl.a. af skruer, møtrikker og søm. Der findes et bred udvalg indenfor: erhverv, sportsgrene, hobby, transportmidler mv.

​Secrid er en lille, praktisk og brugsvenlig kortholder. Kortholderen er udført i aluminium og læder og er designet og fremstillet i Holland.

​Bonett har et stort udvalg af armbåndsure til børn, damer og herre. Designet på urerne spænder bredt, og passer til såvel unge som ældre. I sortimentet er også vækkeure og vægure.

​H.C. Andersen papirklip er julepynt udført i forsølvet/forgyldt messing, fremstillet efter H.C. Andersens originale papirklip. I sortimentet er bl.a. juletræspynt, topstjerne, lysestager og bordpynt.

​BNH fremstiller kæder og armbånd i alverdens mønstre i både sølv, guld og hvidguld. Det er også muligt at få produceret en kæde eller armbånd af dit eget guld, f.eks. arveguld til yderst favorable priser.

​Hard Steel har en kollektion af klassiske smykker i stål kombineret med læder, primært til herre. Herudover har de også et stort udvalg af magnet smykker.

​Smykkeline er en smykkeserie til de små piger i sølv og farvet emalje. Der findes mange forskellige motiver i serien, der er i lilla, lyserød og rød. Der er halskæde, ørestikker, armbånd og fingerring i serien.

​Charlotte Engell tager flere gange om året selv til Østen, hvor hun køber de smukke perler. Charlotte Engell har en utrolig varieret kollektion af perler i alle farver, former og priser.

​Nordahl Andersen har et bredt udvalg af dåbsartikler i både forsølvet og fortinnet overflade, bl.a. sparegris, flag, dåbsrør, smykkeskrin, billedramme og første tand/hårlok æske.

​Hos Bach Import finder du alt, hvad du skal bruge indenfor sportspræmier: medaljer, pokaler, statuetter og vimpler. Der er også mulighed for at få påtrykt eget logo. Vi graverer naturligvis også vandrepokaler mv.

Guldsmedens værksted

v/ Tasja Vium Bruun

Lollands Centret 30, 4930 Maribo

Tlf.: 29 89 70 39 / E-mail: info@guldsmedensvaerksted.dk

CVR: 28577702